Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blakstar Oranges Bubales
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Tapoko is nu in balbezit. Tapoko geeft een lange en hoge pass. Tsintsere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsintsere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - Oranges Bubales 0:1

7e minuut.
Tsintsere bereikt de bal nog maar net als eerste. Siakam onderschept slim de pass. Embiid verovert de bal door een tackle van achteren. Tsintsere rent richting de bal. Tsintsere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kengwe onderschept slim de pass. Nlend is nu in balbezit. Kitieu rent richting de bal. Nlend bereikt de bal nog maar net als eerste. Nlend schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessala onderschept slim de pass. Bessala passt de bal in één keer door. Tsintsere is nu in balbezit. Tsintsere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mallon met de inworp. Ebedé bereikt de bal nog maar net als eerste. Nlend verovert de bal door een tackle van achteren. Nlend geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
M`Bassi rent richting de bal. Binya rent richting de bal. Binya geeft een hoge lob. Mvondo is nu in balbezit. Mvondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Siakam met een sublieme pass. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Angounou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blakstar - Oranges Bubales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 68%, Oranges Bubales 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blakstar - Oranges Bubales 1:1

52e minuut.
Ekotto speelt de bal door. Ebedé probeert naar een medespeler te passen. Ebongué rent richting de bal. Ebongué draait met de bal, schiet en ... Lekha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - Oranges Bubales 1:2

61e minuut.
Siakam rent richting de bal. Siakam geeft een lange en hoge pass. N`Jila kopt de bal weg. Nlend bereikt de bal nog maar net als eerste. Nlend schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araka probeert naar een medespeler te passen. Ekotto kopt de bal weg. Nlend is nu in balbezit. Nlend haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ebedé is nu in balbezit. Nlend onderschept slim de pass. Nlend passt de bal in één keer door. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 47%, Oranges Bubales 53%.
blakstar - Oranges Bubales 1:2