Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blakstar coton sport
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Mallon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi geeft de bal voor. Kitieu probeert de bal met de borst te controleren. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - coton sport 1:0

12e minuut.
Halidou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mvondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi schiet op doel. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe speelt de bal door. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Halidou de bal onder controle te krijgen. Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Messi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Ko`o komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Binya probeert naar een medespeler te passen. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi passt de bal in één keer door. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - coton sport 2:0

34e minuut.
Moleke passt de bal met de wreef. Daar is Ebendje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eto`o is nu in balbezit. Ebendje onderschept slim de pass. Ebendje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 32%, coton sport 68%.
blakstar - coton sport 2:0

50e minuut.
Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko met een sublieme pass. Bikoi probeert naar een medespeler te passen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
N`Ko`o rent richting de bal. Binya verovert de bal door een tackle van achteren. Binya met een sublieme pass. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi geeft een lange en hoge pass. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitieu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - coton sport 3:0

74e minuut.
Moleke is nu in balbezit. Moleke passt de bal in één keer door. Ebendje is nu in balbezit. Ebendje schiet op doel. Kwedi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - coton sport 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 41%, coton sport 59%.
blakstar - coton sport 3:1