Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as espoir de sa a Oranges Bubales
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Nsangou rent richting de bal. Nsangou speelt de bal door. Ebongué rent richting de bal. Ebongué haalt uit met een fantastische trap. N`Di werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
N`Jila rent richting de bal. Embiid onderschept slim de pass. Angounou bereikt de bal nog maar net als eerste. Embiid onderschept slim de pass. Embiid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as espoir de sa a - Oranges Bubales 1:0

34e minuut.
Embiid is nu in balbezit. N`Gambi rent richting de bal. Embiid bereikt de bal nog maar net als eerste. Embiid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as espoir de sa a - Oranges Bubales 2:0

43e minuut.
Embiid bereikt de bal nog maar net als eerste. Muna onderschept slim de pass. Muna probeert naar een medespeler te passen. Embiid bereikt de bal nog maar net als eerste. Embiid haalt uit met een fantastische trap. Tchandjeu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
as espoir de sa a - Oranges Bubales 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as espoir de sa a 47%, Oranges Bubales 53%.
as espoir de sa a - Oranges Bubales 3:0

78e minuut.
Nsangou onderschept slim de pass. Nsangou passt de bal in één keer door. Ebongué is nu in balbezit. Ebongué draait met de bal, schiet en ... N`Di werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fonlon met een sublieme pass. Kengwe probeert de bal aan de voet te houden. Embiid is nu in balbezit. Embiid draait met de bal, schiet en ... Angounou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dem speelt de bal door. N`Jila is nu in balbezit. Embiid onderschept slim de pass. Embiid haalt uit met een fantastische trap. Tchandjeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as espoir de sa a - Oranges Bubales 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as espoir de sa a 36%, Oranges Bubales 64%.
as espoir de sa a - Oranges Bubales 4:0