Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oranges Bubales as espoir de sa a
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Tchandjeu met een harde bal richting middenveld. Ebedé kopt de bal weg. Daar is Muna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Muna verovert de bal door een tackle van achteren. Ebongué onderschept slim de pass. Nsangou rent richting de bal. Nsangou haalt uit met een fantastische trap. N`Di probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oranges Bubales - as espoir de sa a 1:0

30e minuut.
N`Gambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Embiid is nu in balbezit. Embiid speelt de bal door. Nsangou is nu in balbezit. Nsangou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Embiid bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Embiid verovert de bal door een tackle van achteren. Embiid verovert de bal door een tackle van achteren. Embiid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou rent richting de bal. Muna maakt een afschuwelijke overtreding. Muna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nsangou moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nsangou kan niet meer verder spelen. Tsintsere komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Embiid passt de bal met de wreef. Tsintsere bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tumi zijn tegenspeler op de grond. Tumi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Bubales 55%, as espoir de sa a 45%.
Oranges Bubales - as espoir de sa a 1:0

58e minuut.
Kengwe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ebedé de bal. Ebedé passt de bal in één keer door. Tsintsere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsintsere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
N`Di met een harde bal richting middenveld. N`Gambi kopt de bal weg. Dem probeert de bal aan de voet te houden. Tsintsere rent richting de bal. Tsintsere schiet op doel. N`Di kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
N`Gambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Embiid rent richting de bal. Angounou is nu in balbezit. Embiid verovert de bal door een tackle van achteren. Embiid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dem is nu in balbezit. Tsintsere onderschept slim de pass. Tsintsere schiet op doel. Bamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Di maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oranges Bubales - as espoir de sa a 2:0

89e minuut.
Bessala is nu in balbezit. Bessala passt de bal met de wreef. Embiid rent richting de bal. Tsintsere is nu in balbezit. Tsintsere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Bubales 48%, as espoir de sa a 52%.
Oranges Bubales - as espoir de sa a 2:0