Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieux Serpents coton sport
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


39e minuut.
Alo`o is nu in balbezit. Alo`o geeft een hoge lob. Halidou kopt de bal weg. Daar is Doh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tignyemb geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Batangdon met een snelle inworp. Muna heeft problemen om de bal te vangen. Muna geeft een hoge lob. Bamba rent richting de bal. Bamba haalt uit met een fantastische trap. Musonge bokst de bal weg. Bamba is nu in balbezit. Bamba haalt uit met een fantastische trap. Musonge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Serpents - coton sport 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 38%, coton sport 62%.
Vieux Serpents - coton sport 1:0

51e minuut.
M`Bang rent richting de bal. N`Kongo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kongo passt de bal zonder na te denken. Ebendje rent richting de bal. Ebendje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doh geeft een hoge lob. N`Ko`o bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Berebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Berebe krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bayaka trapt de bal weg van het doel. Bamba rent richting de bal. Bendegue is nu in balbezit. Bamba verovert de bal door een tackle van achteren. Bamba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Musonge trapt de bal weg van het doel. Moleke kopt de bal weg. N`Ko`o met een sublieme pass. Ebendje is nu in balbezit. Ebendje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieux Serpents - coton sport 1:1

78e minuut.
Embiid rent richting de bal. Embiid passt de bal in één keer door. Bamba heeft problemen om de bal te vangen. Tignyemb rent richting de bal. Tignyemb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
N`Kongo onderschept slim de pass. Tignyemb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tignyemb met een sublieme pass. Bamba rent richting de bal. Bamba schiet op doel. Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Messi rent richting de bal. Batangdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Batangdon geeft een hoge lob. Bamba is nu in balbezit. Bamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 43%, coton sport 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieux Serpents - coton sport 1:1