Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vạn thăng Ptnk FC
343 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 32.2
adequate Schieten average
adequate Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Anh Việt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt draait met de bal, schiet en ... Garaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Thái geeft de bal voor. Inworp. Chakir met de inworp. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Mạnh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Toàn. Minh Toàn krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Chakir met een sublieme pass. Chính Trực heeft problemen om de bal te vangen. Chính Trực speelt de bal door. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tiến Ðức geeft een hoge lob. Tuấn Anh speelt de bal door. Chính Trực kopt de bal weg. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt draait met de bal, schiet en ... Garaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vạn thăng 46%, Ptnk FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vạn thăng - Ptnk FC 0:0

49e minuut.
Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành geeft een hoge lob. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Thiên Ðức passt de bal in één keer door. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Pedraza rent richting de bal. Pedraza schiet op doel. Tuấn Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vạn thăng - Ptnk FC 0:1

63e minuut.
Hiệp kopt de bal weg. Anh Quyết is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraschivu. Paraschivu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Tiến Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Ðức geeft een lange en hoge pass. Minh Toàn probeert de bal aan de voet te houden. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức passt de bal in één keer door. Minh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vạn thăng 57%, Ptnk FC 43%.
Vạn thăng - Ptnk FC 0:1