Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana FC tigrillo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Arce geeft de bal voor. Inworp. Govan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cubillo geeft een lange en hoge pass. Berrio kopt de bal weg. Roberts is nu in balbezit. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ... Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Lefevre rent richting de bal. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soto krijgt een gele kaart. Lefevre roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lefevre kan niet meer verder spelen. Nimbley komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco passt de bal met de wreef. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ... Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Camaño de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts geeft de bal voor. Palma De León rent richting de bal. Palma De León haalt uit met een fantastische trap. Robles De Frías probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Goodin rent richting de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana FC 42%, tigrillo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana FC - tigrillo 0:0

50e minuut.
Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss probeert naar een medespeler te passen. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León schiet op doel. Daar is Cubillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana FC - tigrillo 0:1

63e minuut.
Goss passt de bal in één keer door. Govan is nu in balbezit. Prieto maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prieto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Govan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berrio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Govan rent richting de bal. Govan passt de bal in één keer door. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Polanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana FC 43%, tigrillo 57%.
Diana FC - tigrillo 0:1