Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCMikhail Danielx016
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gracés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palma met een snelle inworp. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Picado is nu in balbezit. Picado passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche rent richting de bal. Peniche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCMikhail - Danielx016 1:0

18e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Del Valle is nu in balbezit. Rathburn rent richting de bal. Rathburn draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Parker kan de bal niet met de borst controleren. Acosta rent richting de bal. Urbina begaat een overtreding. Urbina krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina speelt de bal door. Rathburn rent richting de bal. Rathburn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Obando is nu in balbezit. Obando met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCMikhail 53%, Danielx016 47%.
FCMikhail - Danielx016 1:0

52e minuut.
Picado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obando de bal. Obando speelt de bal door. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Picado de bal. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCMikhail 41%, Danielx016 59%.
FCMikhail - Danielx016 1:0