Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIAH F.C. locospty
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton onderschept slim de pass. Hilton geeft een lange en hoge pass. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Morris geeft een lange en hoge pass. Orlaineta rent richting de bal. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo rent richting de bal. Cubillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carrion haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Cubillo trapt de bal weg van het doel. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion met een sublieme pass. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forsaythe de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIAH F.C. - locospty 0:1

44e minuut.
Manik onderschept slim de pass. Samudio is nu in balbezit. Alzuru rent richting de bal. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Samudio passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Cubillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIAH F.C. - locospty 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIAH F.C. 58%, locospty 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIAH F.C. - locospty 1:1

72e minuut.
Birmingham is nu in balbezit. Birmingham geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mon met een harde bal richting middenveld. Manik heeft problemen om de bal te vangen. Carrion met een sublieme pass. Mela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mela bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion rent richting de bal. Carrion passt de bal in één keer door. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carrion kopt de bal weg. Bramwell rent richting de bal. Bramwell passt de bal met de wreef. Carrion is nu in balbezit. Carrion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIAH F.C. 46%, locospty 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIAH F.C. - locospty 1:1