Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locospty MIAH F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Morris rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bramwell probeert de bal aan de voet te houden. Peña rent richting de bal. Morris is nu in balbezit. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña haalt uit met een fantastische trap. Cubillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. Cubillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locospty - MIAH F.C. 1:0

41e minuut.
Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta rent richting de bal. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo schiet op doel. Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locospty 37%, MIAH F.C. 63%.
locospty - MIAH F.C. 1:0

51e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris met een sublieme pass. Manik met een sublieme pass. Mela rent richting de bal. Mela geeft een hoge lob. Paal! Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locospty - MIAH F.C. 2:0

63e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton verovert de bal door een tackle van achteren. Morris rent richting de bal. Hilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hilton geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Orlaineta probeert naar een medespeler te passen. Morris heeft problemen om de bal te vangen. Peña is nu in balbezit. Carrion rent richting de bal. Carrion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manik raakt geblesseerd tijdens het duel. Manik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Beitía de bal. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locospty 32%, MIAH F.C. 68%.
locospty - MIAH F.C. 2:0