Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danielx016 tigrillo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Julio heeft problemen om de bal te vangen. Roberts rent richting de bal. Roberts geeft een lange en hoge pass. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio speelt de bal door. Rathburn rent richting de bal. Rathburn schiet op doel. Plúa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald met een sublieme pass. Goss is nu in balbezit. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Julio rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Evans de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danielx016 58%, tigrillo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danielx016 - tigrillo 0:0

84e minuut.
Julio geeft een hoge lob. Berrio kopt de bal weg. Klungelig pakt Rathburn de bal. Julio is nu in balbezit. Julio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danielx016 57%, tigrillo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danielx016 - tigrillo 0:0