Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los carllunior locospty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Palofox is nu in balbezit. Salgado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palofox. Palofox krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Moreno rent richting de bal. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal met de wreef. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carllunior 51%, locospty 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los carllunior - locospty 0:0

46e minuut.
Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox speelt de bal door. Baxter is nu in balbezit. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Suárez trapt de bal weg van het doel. Zapata kopt de bal weg. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton haalt uit met een fantastische trap. Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata is nu in balbezit. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Orlaineta probeert de bal aan de voet te houden. Gracés is nu in balbezit. Carrion is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los carllunior - locospty 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carllunior 46%, locospty 54%.
los carllunior - locospty 0:1