Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danielx016 Diana FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rathburn rent richting de bal. Julio is nu in balbezit. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Goodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julio rent richting de bal. Julio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danielx016 - Diana FC 1:0

39e minuut.
Flores probeert de bal aan de voet te houden. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores begaat een overtreding. Julio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danielx016 38%, Diana FC 62%.
Danielx016 - Diana FC 1:0

46e minuut.
Julio rent richting de bal. Julio passt de bal met de wreef. Rathburn rent richting de bal. Rathburn schiet op doel. Palma kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Julio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Julio kan niet meer verder spelen. Del Valle komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Obando is nu in balbezit. Benítez rent richting de bal. Vivero is nu in balbezit. Vivero haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danielx016 - Diana FC 1:1

81e minuut.
Goodin verovert de bal door een tackle van achteren. Goodin probeert naar een medespeler te passen. Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivero schiet op doel. Nazarit kopt de bal weg. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cubillo probeert de bal aan de voet te houden. Rathburn rent richting de bal. Rathburn passt de bal met de wreef. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danielx016 31%, Diana FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danielx016 - Diana FC 1:1