Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigrillo MIAH F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha geeft een hoge lob. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo draait met de bal, schiet en ... Plúa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrillo - MIAH F.C. 0:1

26e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina speelt de bal door. Nieto kan de bal niet met de borst controleren. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tigrillo - MIAH F.C. 1:1

29e minuut.
Urrutia geeft de bal voor. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Arrocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrocha krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bramwell heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina geeft een hoge lob. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León onderschept slim de pass. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tigrillo - MIAH F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrillo 44%, MIAH F.C. 56%.
tigrillo - MIAH F.C. 2:1

52e minuut.
Nieto passt de bal met de wreef. Samudio rent richting de bal. Samudio passt de bal zonder na te denken. Cubillo rent richting de bal. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Plúa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Arrocha rent richting de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts met een sublieme pass. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios speelt de bal door. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrillo 50%, MIAH F.C. 50%.
tigrillo - MIAH F.C. 2:1