Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las lovas Danielx016
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Salazar speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Julio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lorenzo kan niet meer verder spelen. Jiménez komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Salazar met de inworp. Klungelig pakt Del Cid de bal. Del Cid geeft de bal voor. Mudarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las lovas - Danielx016 1:0

40e minuut.
Rathburn is nu in balbezit. Del Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Del Cid speelt de bal door. Mudarra is nu in balbezit. Mudarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Haughton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parker met de inworp. Julio heeft problemen om de bal te vangen. Julio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las lovas 46%, Danielx016 54%.
las lovas - Danielx016 1:0

55e minuut.
Singh met de inworp. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker geeft een hoge lob. Mudarra rent richting de bal. Mudarra schiet op doel. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Cid met de inworp. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal met de wreef. Del Cid geeft de bal voor. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Julio passt de bal in één keer door. Parker is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio rent richting de bal. Julio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Del Cid speelt de bal door. Rathburn is nu in balbezit. Rathburn geeft de bal voor. Rathburn is nu in balbezit. Rathburn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Del Cid probeert naar een medespeler te passen. Mudarra is nu in balbezit. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudarra is nu in balbezit. Mudarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las lovas 61%, Danielx016 39%.
las lovas - Danielx016 1:0