Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las lovas FCMikhail
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar geeft een lange en hoge pass. Mudarra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Del Cid speelt de bal door. Mudarra rent richting de bal. Picado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mudarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Salamanca neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
las lovas - FCMikhail 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las lovas 48%, FCMikhail 52%.
las lovas - FCMikhail 1:0

65e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega speelt de bal door. Peniche is nu in balbezit. Peniche draait met de bal, schiet en ... Orlaineta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Jiménez schiet op doel. Bernal met een sublieme pass. Salazar probeert de bal aan de voet te houden. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Cid heeft problemen om de bal te vangen. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las lovas 65%, FCMikhail 35%.
las lovas - FCMikhail 1:0