Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locospty FCMikhail
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Orlaineta rent richting de bal. Orlaineta probeert naar een medespeler te passen. Acosta probeert de bal met de borst te controleren. Carrion onderschept slim de pass. Carrion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Mon bokst de bal weg.

29e minuut.
Arosemena rent richting de bal. Cedeño rent richting de bal. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locospty - FCMikhail 0:1

31e minuut.
Saés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picado rent richting de bal. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés onderschept slim de pass. Gracés probeert naar een medespeler te passen. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Orlaineta met een sublieme pass. Acosta met een sublieme pass. Hinestroza is nu in balbezit. Grant onderschept slim de pass. Grant geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locospty 54%, FCMikhail 46%.
locospty - FCMikhail 0:1

51e minuut.
Navarro met een harde bal richting middenveld. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta begaat een overtreding. Saés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cornejo trapt de bal weg van het doel. Picado kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Picado probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Grant is nu in balbezit. Grant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locospty - FCMikhail 0:2

86e minuut.
Mon trapt de bal weg van het doel. Carrion rent richting de bal. Carrion speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locospty 50%, FCMikhail 50%.
locospty - FCMikhail 0:2