Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCMikhail locospty
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cornejo de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grant is nu in balbezit. Hilton onderschept slim de pass. Hilton geeft de bal voor. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cornejo geeft de bal voor. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cornejo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salgado met een snelle inworp. Carrion is nu in balbezit. Carrion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hilton onderschept slim de pass. Hilton met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Mela geeft een hoge lob. Peña springt en kopt de bal. Mela kopt de bal weg. Carrion rent richting de bal. Carrion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCMikhail 60%, locospty 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCMikhail - locospty 0:0

73e minuut.
Saés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palma komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Acosta met een snelle inworp. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salgado krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Picado geeft een lange en hoge pass. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCMikhail 37%, locospty 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCMikhail - locospty 0:0