Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los carllunior Diana FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cubillo trapt de bal weg. Benítez kopt de bal weg. Klungelig pakt Zapata de bal. Vivero rent richting de bal. Vivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los carllunior - Diana FC 0:1

5e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés rent richting de bal. Benítez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gracés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gracés kan niet meer verder spelen. Mosquera komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Flores speelt de bal door. Vivero rent richting de bal. Vivero passt de bal in één keer door. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los carllunior - Diana FC 1:1

30e minuut.
Vivero onderschept slim de pass. Vivero passt de bal met de wreef. Baxter rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los carllunior - Diana FC 1:2

30e minuut.
Klungelig pakt Hilton de bal. Hilton passt de bal in één keer door. Zapata rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carllunior 57%, Diana FC 43%.
los carllunior - Diana FC 1:2

58e minuut.
Vivero met een sublieme pass. Mosquera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een hoge lob. Baxter is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los carllunior - Diana FC 1:3

68e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez is nu in balbezit. Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los carllunior - Diana FC 1:4

80e minuut.
Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter onderschept slim de pass. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carllunior 41%, Diana FC 59%.
los carllunior - Diana FC 1:4