Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electricity FC FCBACERLONA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Leong is nu in balbezit. Leong speelt de bal door. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam onderschept slim de pass. Tam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kumar is nu in balbezit. Beng verovert de bal door een tackle van achteren. Beng passt de bal zonder na te denken. Leong rent richting de bal. Leong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Huat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huat speelt de bal door. Tam kopt de bal weg. Shiva heeft problemen om de bal te vangen. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Liew geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beng de bal. Leong met een sublieme pass. Tam is nu in balbezit. Tam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Siah rent richting de bal. Siah passt de bal zonder na te denken. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Kang is nu in balbezit. How onderschept slim de pass. How passt de bal met de wreef. Leong rent richting de bal. Leong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electricity FC 39%, FCBACERLONA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electricity FC - FCBACERLONA 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Boon de bal. Hee rent richting de bal. Hee geeft een hoge lob. Tam is nu in balbezit. Tam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Leong onderschept slim de pass. Leong speelt de bal door. Tam is nu in balbezit. Daar is Tam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kumar probeert naar een medespeler te passen. Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami geeft een hoge lob. Tam rent richting de bal. Tam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Liew geeft een hoge lob. Kuek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leong probeert naar een medespeler te passen. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electricity FC 55%, FCBACERLONA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electricity FC - FCBACERLONA 0:0