Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Whampoa hhhhhh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok met een sublieme pass. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong rent richting de bal. Wong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guan verovert de bal door een tackle van achteren. Guan geeft een hoge lob. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi haalt uit met een fantastische trap. Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Whampoa - hhhhhh 0:1

26e minuut.
Tam probeert naar een medespeler te passen. Koh rent richting de bal. Koh met een sublieme pass. Tang rent richting de bal. Tang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 56%, hhhhhh 44%.
HillLock Whampoa - hhhhhh 0:1

46e minuut.
Koh is nu in balbezit. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh begaat een overtreding. Koh krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Darumami probeert naar een medespeler te passen. Wong is nu in balbezit. Wong speelt de bal door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vairavan speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kian geeft een hoge lob. Inworp. Vairavan met een snelle inworp. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Athi kopt de bal weg. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok geeft een hoge lob. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 52%, hhhhhh 48%.
HillLock Whampoa - hhhhhh 0:1