Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electricity FC Tampines FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Kuan geeft een lange en hoge pass. Leong rent richting de bal. Tam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tam krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek geeft de bal voor. Asngari rent richting de bal. Asngari draait met de bal, schiet en ... Oh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Chow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng is nu in balbezit. Beng passt de bal met de wreef. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Electricity FC - Tampines FC 1:0

45e minuut.
Beng probeert de bal aan de voet te houden. Lam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anan de bal. Asngari rent richting de bal. Asngari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Electricity FC - Tampines FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electricity FC 54%, Tampines FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electricity FC - Tampines FC 1:1

54e minuut.
Chew passt de bal in één keer door. Anan is nu in balbezit. Asngari is nu in balbezit. Anan onderschept slim de pass. Anan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Toh is nu in balbezit. Nandi begaat een overtreding. Toh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toh met een snel genomen vrije trap. Peng Siong is nu in balbezit. Kian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leong is nu in balbezit. Leong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon passt de bal zonder na te denken. Kuan rent richting de bal. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Teoh is nu in balbezit. How verovert de bal door een tackle van achteren. How met een sublieme pass. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electricity FC 39%, Tampines FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electricity FC - Tampines FC 1:1