Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
June FCBACERLONA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kuan onderschept slim de pass. Kuan geeft de bal voor. Kang heeft problemen om de bal te vangen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Darumami geeft een hoge lob. Aw kopt de bal weg. Beng rent richting de bal. Chen onderschept slim de pass. Chen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nandi speelt de bal door. Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai is nu in balbezit. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kang rent richting de bal. Beng onderschept slim de pass. Beng probeert naar een medespeler te passen. Lai is nu in balbezit. Lai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Huat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 1:0

27e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lai de bal onder controle te krijgen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Tam de bal. Tee rent richting de bal. Muruku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muruku naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Aw geeft een hoge lob. Klungelig pakt Darumami de bal. Liew probeert naar een medespeler te passen. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 3:0

36e minuut.
Yeoh rent richting de bal. Oh geeft de bal voor. Aw is nu in balbezit. Tam verovert de bal door een tackle van achteren. Tam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 3:1

41e minuut.
Aw onderschept slim de pass. Aw met een sublieme pass. Daar is Tam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tam draait met de bal, schiet en ... Gwee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: June 40%, FCBACERLONA 60%.
June - FCBACERLONA 3:2

48e minuut.
Kumar is nu in balbezit. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kang. Nam raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Aw is nu in balbezit. Aw met een sublieme pass. Lai rent richting de bal. Chen is nu in balbezit. Chen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chen heeft problemen om de bal te vangen. Kumar is nu in balbezit. Kumar speelt de bal door. Tam is nu in balbezit. Tam haalt uit met een fantastische trap. Gwee bokst de bal weg.

71e minuut.
Kang geeft de bal voor. Beng is nu in balbezit. Met opzet legt Tam zijn tegenspeler op de grond. Tam krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam geeft de bal voor. Liew heeft problemen om de bal te vangen. Lai is nu in balbezit. Lai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
June - FCBACERLONA 4:2

79e minuut.
Beng is nu in balbezit. Aw is nu in balbezit. Beng begaat een overtreding. Beng krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kang is nu in balbezit. Nam onderschept slim de pass. Nam geeft een lange en hoge pass. Yeoh rent richting de bal. Yeoh geeft de bal voor. Huat bokst de bal weg.

89e minuut.
Nandi geeft een lange en hoge pass. Nam kopt de bal weg. Oh probeert de bal aan de voet te houden. Lai is nu in balbezit. Lai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: June 34%, FCBACERLONA 66%.
June - FCBACERLONA 4:2