Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaokaos FC hhhhhh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Chin is nu in balbezit. Athi onderschept slim de pass. Athi met een sublieme pass. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chen is nu in balbezit. Athi rent richting de bal. Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Venugopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Low rent richting de bal. Low geeft een hoge lob. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... Venugopal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Chin is nu in balbezit. Athi onderschept slim de pass. Athi speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kumar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Athi rent richting de bal. Athi schiet op doel. Venugopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tay geeft de bal voor. Pang is nu in balbezit. See rent richting de bal. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kumar rent richting de bal. Guan onderschept slim de pass. Guan geeft een hoge lob. Chen is nu in balbezit. Chen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siaokaos FC - hhhhhh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 57%, hhhhhh 43%.
Siaokaos FC - hhhhhh 0:1

65e minuut.
Koh geeft de bal voor. Chen rent richting de bal. Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ban speelt de bal door. Daar is Pang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi is nu in balbezit. Athi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guan met een sublieme pass. Chin is nu in balbezit. Koh begaat een overtreding. Chin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chin kan niet meer verder spelen. Vairavan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 56%, hhhhhh 44%.
Siaokaos FC - hhhhhh 0:1