Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MH75 HillLock Whampoa
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


32e minuut.
Nagaraja geeft een hoge lob. Inworp. Nandan met de inworp. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ling kopt de bal weg. Wong rent richting de bal. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MH75 - HillLock Whampoa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MH75 63%, HillLock Whampoa 37%.
MH75 - HillLock Whampoa 0:1

48e minuut.
Cheng onderschept slim de pass. Wong rent richting de bal. Cheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esawaran met een snel genomen vrije trap. Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Vairavan met een snelle inworp. Wong is nu in balbezit. Gee begaat een overtreding. Wong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wong kan niet meer verder spelen. Ong komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Guan verovert de bal door een tackle van achteren. Guan geeft een hoge lob. Inworp. Chin met een snelle inworp. Kumavelu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MH75 74%, HillLock Whampoa 26%.
MH75 - HillLock Whampoa 0:1