Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
June Electricity FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Asngari trapt de bal weg van het doel. How kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen. Leong is nu in balbezit. Leong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
June - Electricity FC 0:1

42e minuut.
How kopt de bal weg. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beng. Beng raakt geblesseerd tijdens het duel. Beng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: June 43%, Electricity FC 57%.
June - Electricity FC 0:1

53e minuut.
Kuan draait met de bal, schiet en ... Tee kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuan de bal. Kuan rent richting de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
June - Electricity FC 0:2

55e minuut.
Beng verovert de bal door een tackle van achteren. How onderschept slim de pass. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. How verovert de bal door een tackle van achteren. How schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Leong onderschept slim de pass. Aw rent richting de bal. Aw speelt de bal door. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi geeft een hoge lob. Oh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Beng rent richting de bal. How verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aw. Aw krijgt een gele kaart.

76e minuut.
How is nu in balbezit. Beng begaat een overtreding. How raakt geblesseerd tijdens het duel. Beng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toh rent richting de bal. Toh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. How begaat een overtreding. How krijgt een gele kaart. Chen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chen kan niet meer verder spelen. Hwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: June 53%, Electricity FC 47%.
June - Electricity FC 0:2