Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines FC FCBACERLONA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Teoh rent richting de bal. Kumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muruku met een sublieme pass. Tam rent richting de bal. Tam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines FC - FCBACERLONA 0:1

15e minuut.
Shiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiva probeert naar een medespeler te passen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam is nu in balbezit. Tam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chew kopt de bal weg. Asngari is nu in balbezit. Kang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kang krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hee speelt de bal door. Anan rent richting de bal. Asngari is nu in balbezit. Asngari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Oh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Au komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines FC 51%, FCBACERLONA 49%.
Tampines FC - FCBACERLONA 0:1

54e minuut.
Asngari rent richting de bal. Darumami rent richting de bal. Asngari onderschept slim de pass. Anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kang is nu in balbezit. Asngari onderschept slim de pass. Asngari met een sublieme pass. Anan is nu in balbezit. Anan schiet op doel. Huat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Liew geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishnaveny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari schiet op doel. Huat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tampines FC - FCBACERLONA 1:1

86e minuut.
Kian trapt de bal weg. Hee is nu in balbezit. Hee geeft een lange en hoge pass. Tam is nu in balbezit. Tam draait met de bal, schiet en ... Kian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines FC 38%, FCBACERLONA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tampines FC - FCBACERLONA 1:1