Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaokaos FC Electricity FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Boon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chok met de inworp. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh schiet op doel. Oh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaokaos FC - Electricity FC 1:0

10e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peng Siong met een snelle inworp. Siah rent richting de bal. Siah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kuan is nu in balbezit. Dinesh rent richting de bal. Kuan is nu in balbezit. Dinesh verovert de bal door een tackle van achteren. Dinesh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Beng de bal. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinesh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dinesh kan niet meer verder spelen. Ang komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Tay geeft een hoge lob. Daar is Chok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chok passt de bal zonder na te denken. See is nu in balbezit. See draait met de bal, schiet en ... Oh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaokaos FC - Electricity FC 2:0

22e minuut.
Ban onderschept slim de pass. Ban geeft een lange en hoge pass. Asngari kopt de bal weg. Daar is Ang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peng Siong met een snelle inworp. Siah is nu in balbezit. Siah geeft de bal voor. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah speelt de bal door. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. See is nu in balbezit. See haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaokaos FC - Electricity FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 37%, Electricity FC 63%.
Siaokaos FC - Electricity FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 34%, Electricity FC 66%.
Siaokaos FC - Electricity FC 3:0