Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhhhhh June
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Athi speelt de bal door. Tee rent richting de bal. Tang onderschept slim de pass. Tang haalt uit met een fantastische trap. Gwee werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Inworp. Guan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Athi is nu in balbezit. Athi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhh - June 1:0

25e minuut.
Athi kopt de bal weg. Tee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tang. Tang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhhhhh 48%, June 52%.
hhhhhh - June 1:0

59e minuut.
Tam geeft een hoge lob. Inworp. Yeoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chen rent richting de bal. Chen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lai probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lai is nu in balbezit. Lai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hhhhhh - June 1:1

62e minuut.
Kuan rent richting de bal. Guan onderschept slim de pass. Met opzet legt Aw zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Aw moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aw schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Guan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guan kan niet meer verder spelen. Mupa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kuan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Law komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Athi geeft een hoge lob. Siow heeft problemen om de bal te vangen. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang haalt uit met een fantastische trap. Gwee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhh - June 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhhhhh 44%, June 56%.
hhhhhh - June 2:1