Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBACERLONA Siaokaos FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Shiva is nu in balbezit. Tee verovert de bal door een tackle van achteren. Tee met een sublieme pass. Daar is See, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. See schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Shiva kopt de bal weg. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku passt de bal in één keer door. See rent richting de bal. See schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBACERLONA - Siaokaos FC 0:1

39e minuut.
Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hee verovert de bal door een tackle van achteren. Hee met een sublieme pass. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hee is nu in balbezit. Hee geeft een lange en hoge pass. Shiva rent richting de bal. Shiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBACERLONA - Siaokaos FC 1:1

44e minuut.
Kumar kopt de bal weg. Muruku is nu in balbezit. Muruku passt de bal in één keer door. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBACERLONA - Siaokaos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBACERLONA 58%, Siaokaos FC 42%.
FCBACERLONA - Siaokaos FC 2:1

64e minuut.
Kumar passt de bal met de wreef. Hee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hee passt de bal in één keer door. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Chen geeft de bal voor. Inworp. Shiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen. Shiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tee krijgt een gele kaart. Shiva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shiva kan niet meer verder spelen. Lai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBACERLONA 49%, Siaokaos FC 51%.
FCBACERLONA - Siaokaos FC 2:1