Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaokaos FC June
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Kuan rent richting de bal. Kuan met een sublieme pass. Aw probeert de bal met de borst te controleren. See rent richting de bal. See haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dinesh rent richting de bal. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See speelt de bal door. Lai rent richting de bal. Lai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Venugopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh rent richting de bal. Nam maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen rent richting de bal. Yeoh met een sublieme pass. Lai is nu in balbezit. Lai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 62%, June 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siaokaos FC - June 0:0

46e minuut.
Dinesh onderschept slim de pass. Klungelig pakt See de bal. Aw is nu in balbezit. Dinesh is nu in balbezit. Dinesh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaokaos FC - June 1:0

48e minuut.
Aw speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban probeert naar een medespeler te passen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chen passt de bal met de wreef. Yeoh met een sublieme pass. Chen is nu in balbezit. Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Lai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siaokaos FC - June 1:1

66e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Beng speelt de bal door. Mogan rent richting de bal. Lai is nu in balbezit. Lai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaokaos FC 46%, June 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siaokaos FC - June 1:1