Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FC 8 Newton
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Wee is nu in balbezit. Hing onderschept slim de pass. Hing speelt de bal door. Hing rent richting de bal. Hing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Foo speelt de bal door. Koh probeert de bal met de borst te controleren. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wee onderschept slim de pass. Asstha is nu in balbezit. Asstha met een sublieme pass. Koh is nu in balbezit. Koh haalt uit met een fantastische trap. Soh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Kanesh geeft de bal voor. Hing probeert naar een medespeler te passen. Hing heeft problemen om de bal te vangen. Hing schiet op doel. Lau bokst de bal weg.

43e minuut.
Neo kan de bal niet met de borst controleren. Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee rent richting de bal. Yee schiet op doel. Soh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni geeft een lange en hoge pass. Daar is Neo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Newton 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 8 37%, Newton 63%.
Liverpool FC 8 - Newton 1:0

63e minuut.
Wee is nu in balbezit. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo geeft een lange en hoge pass. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wee geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hing de bal onder controle te krijgen. Koh is nu in balbezit. Koh haalt uit met een fantastische trap. Mikuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Newton 2:0

81e minuut.
Foo rent richting de bal. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing passt de bal met de wreef. Hing is nu in balbezit. Hing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Newton 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 8 68%, Newton 32%.
Liverpool FC 8 - Newton 2:1