Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zhenqian Manchester United J.R.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sui Sen is nu in balbezit. Sui Sen probeert naar een medespeler te passen. Mee is nu in balbezit. Kwang verovert de bal door een tackle van achteren. Kwang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bandhi rent richting de bal. Sui Sen onderschept slim de pass. Sui Sen probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Manchester United J.R. 1:0

13e minuut.
Tan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tze Law met de inworp. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong geeft een lange en hoge pass. Ngan rent richting de bal. Ngan passt de bal in één keer door. Daar is Khoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khoo rent richting de bal. Paal!

19e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law met een sublieme pass. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Manchester United J.R. 2:0

34e minuut.
Pang speelt de bal door. Kwang is nu in balbezit. Sui Sen rent richting de bal. Kwang verovert de bal door een tackle van achteren. Kwang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Manchester United J.R. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 47%, Manchester United J.R. 53%.
zhenqian - Manchester United J.R. 2:1

48e minuut.
Chia verovert de bal door een tackle van achteren. Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Lai met een sublieme pass. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mee geeft de bal voor. Baskaran kopt de bal weg. Gan geeft de bal voor. Kwang rent richting de bal. Kwang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tan rent richting de bal. Teng rent richting de bal. Teng passt de bal in één keer door. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Manchester United J.R. 3:1

82e minuut.
Khoo geeft een lange en hoge pass. Teng heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kok zijn tegenspeler op de grond. Kok krijgt een gele kaart. Teng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 55%, Manchester United J.R. 45%.
zhenqian - Manchester United J.R. 3:1