Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blues KS Teuta
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Wang is nu in balbezit. Wang geeft een lange en hoge pass. Hon rent richting de bal. Ling onderschept slim de pass. Ling schiet op doel. Choon bokst de bal weg.

13e minuut.
Hing passt de bal met de wreef. Bala rent richting de bal. Au maakt een afschuwelijke overtreding. Au krijgt een gele kaart. Bala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 52%, KS Teuta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blues - KS Teuta 0:0

53e minuut.
Hon rent richting de bal. Murthy onderschept slim de pass. Murthy probeert naar een medespeler te passen. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ganase rent richting de bal. Ganase passt de bal in één keer door. Vijaya heeft problemen om de bal te vangen. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Teng is nu in balbezit. Magesvari is nu in balbezit. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Teng is nu in balbezit. Teng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the blues - KS Teuta 0:1

78e minuut.
Murthy controleert de bal met de borst. Bala rent richting de bal. Murthy verovert de bal door een tackle van achteren. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 52%, KS Teuta 48%.
the blues - KS Teuta 0:1