Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Not a loser
532 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Soh probeert naar een medespeler te passen. Madhavi is nu in balbezit. Neo onderschept slim de pass. Choon rent richting de bal. Choon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Woo passt de bal zonder na te denken. Hing is nu in balbezit. Samivelu begaat een overtreding. Samivelu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Soh passt de bal in één keer door. Daar is Madhavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo onderschept slim de pass. Choon verovert de bal door een tackle van achteren. Choon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu onderschept slim de pass. Gwee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwee krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 60%, Not a loser 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newton - Not a loser 0:0

73e minuut.
Muharam controleert de bal met de borst. Darumami speelt de bal door. Kanesh is nu in balbezit. Jit onderschept slim de pass. Jit speelt de bal door. Lai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Darumami passt de bal in één keer door. Woo rent richting de bal. Woo met een sublieme pass. Hing rent richting de bal. Hing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - Not a loser 1:0

88e minuut.
Choon is nu in balbezit. Choon geeft een hoge lob. Samivelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 57%, Not a loser 43%.
Newton - Not a loser 1:0