Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FC 8 Stadion Village
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Pang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neo met een snelle inworp. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Stadion Village 1:0

10e minuut.
Nam probeert de bal aan de voet te houden. En geeft een hoge lob. Aw kopt de bal weg. Hup rent richting de bal. Hup schiet op doel. Lau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool FC 8 - Stadion Village 1:1

26e minuut.
Krishnan passt de bal in één keer door. Nandan heeft problemen om de bal te vangen. Nandan geeft een hoge lob. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong draait met de bal, schiet en ... Lau bokst de bal weg.

31e minuut.
Leong is nu in balbezit. Yee onderschept slim de pass. Yee probeert naar een medespeler te passen. Koh is nu in balbezit. Koh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Yee met een sublieme pass. Daar is Chandran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandran geeft een lange en hoge pass. Koh springt en kopt de bal. Beng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Stadion Village 2:1

36e minuut.
Hong heeft problemen om de bal te vangen. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hong krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Neo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yee kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leong. Leong krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup speelt de bal door. Nam is nu in balbezit. Hong is nu in balbezit. Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 8 52%, Stadion Village 48%.
Liverpool FC 8 - Stadion Village 2:1

53e minuut.
Klungelig pakt Kwang de bal. Neo is nu in balbezit. Neo geeft de bal voor. Koh rent richting de bal. Koh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Stadion Village 3:1

70e minuut.
Inworp. Asstha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pang geeft een hoge lob. Inworp. Neo met een snelle inworp. Yee is nu in balbezit. Yee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 8 - Stadion Village 4:1

78e minuut.
Chandran rent richting de bal. Chandran geeft de bal voor. Yee kopt de bal weg. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Leong geeft de bal voor. Teng is nu in balbezit. Met opzet legt Aw zijn tegenspeler op de grond. Aw krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 8 41%, Stadion Village 59%.
Liverpool FC 8 - Stadion Village 4:1