Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blues zhenqian
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Teng passt de bal met de wreef. Ngan rent richting de bal. Ngan geeft een lange en hoge pass. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the blues - zhenqian 0:1

16e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Magesvari kopt de bal weg. Klungelig pakt Teng de bal. Teng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hing met een sublieme pass. Bala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baskaran. Baskaran krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Magesvari kopt de bal weg. Teng heeft problemen om de bal te vangen. Teng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bandhi de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 61%, zhenqian 39%.
the blues - zhenqian 0:1

51e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Choon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magesvari rent richting de bal. De bal raakt de paal. Magesvari geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Magesvari geeft de bal voor. Ngan rent richting de bal. Ngan probeert naar een medespeler te passen. Teng rent richting de bal. Teng schiet op doel. Choon bokst de bal weg.

64e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran rent richting de bal. Bala begaat een overtreding. Bala krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vijaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi schiet op doel. Choon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the blues - zhenqian 0:2

86e minuut.
Asstha rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asstha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 58%, zhenqian 42%.
the blues - zhenqian 0:2