Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Stadion Village
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Mikuni geeft een hoge lob. Kanesh rent richting de bal. Kanesh geeft een lange en hoge pass. En bereikt de bal nog maar net als eerste. En geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mikuni geeft een hoge lob. Inworp. Teng met de inworp. Choon rent richting de bal. Choon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bala heeft problemen om de bal te vangen. Hong rent richting de bal. Choon is nu in balbezit. Hong rent richting de bal. Hong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - Stadion Village 0:1

36e minuut.
Kwang geeft de bal voor. Inworp. Woo met de inworp. Gwee is nu in balbezit. Gwee geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beng met een harde bal richting middenveld. Neo kan de bal niet met de borst controleren. Chia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
En zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choon kan de bal niet met de borst controleren. Neo rent richting de bal. Choon onderschept slim de pass. Choon geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mikuni de bal. Hong is nu in balbezit. Hong schiet op doel. Mikuni probeert de bal aan de voet te houden. Soh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - Stadion Village 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 63%, Stadion Village 37%.
Newton - Stadion Village 0:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Chia de bal onder controle te krijgen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hing de bal. Hing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Choon geeft een hoge lob. Nandan kopt de bal weg. En met een sublieme pass. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong haalt uit met een fantastische trap. Soh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
En zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choon heeft problemen om de bal te vangen. Choon geeft de bal voor. Teng is nu in balbezit. Teng geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Teng met de inworp. Leong rent richting de bal. Leong geeft een hoge lob. Hong rent richting de bal. Hong draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Woo speelt de bal door. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal met de wreef. Hing heeft problemen om de bal te vangen. Hing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 45%, Stadion Village 55%.
Newton - Stadion Village 0:2