Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zhenqian KS Teuta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Gan is nu in balbezit. Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam passt de bal met de wreef. Manimala is nu in balbezit. Manimala geeft een lange en hoge pass. Ngan bokst de bal weg. Teng is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teng is nu in balbezit. Teng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pang passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Teng de bal onder controle te krijgen. Sim probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi geeft de bal voor. Ngan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Teoh trapt de bal weg. Selvam kopt de bal weg. Ngan rent richting de bal. Ling onderschept slim de pass. Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng met een sublieme pass. Siew is nu in balbezit. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - KS Teuta 1:0

30e minuut.
Sui Sen is nu in balbezit. Sui Sen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kanesh de bal onder controle te krijgen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 45%, KS Teuta 55%.
zhenqian - KS Teuta 1:0

47e minuut.
Ling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vairavan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Manimala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairavan rent richting de bal. Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 54%, KS Teuta 46%.
zhenqian - KS Teuta 1:0