Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United J.R. the blues
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Asstha speelt de bal door. Hon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tan. Hon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vijaya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hing de bal onder controle te krijgen. Tan is nu in balbezit. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hon rent richting de bal. Ganabathy verovert de bal door een tackle van achteren. Ganabathy probeert naar een medespeler te passen. Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwang haalt uit met een fantastische trap. Choon bokst de bal weg.

30e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing met een sublieme pass. Mupa is nu in balbezit. Mupa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gek geeft de bal voor. Inworp. Chia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devan rent richting de bal. Devan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vijaya heeft problemen om de bal te vangen. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan rent richting de bal. Kwang rent richting de bal. Kwang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United J.R. - the blues 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United J.R. 43%, the blues 57%.
Manchester United J.R. - the blues 1:0

69e minuut.
Yong is nu in balbezit. Yong met een sublieme pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa onderschept slim de pass. Mupa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Teoh trapt de bal weg. Devan rent richting de bal. Devan passt de bal met de wreef. Daar is Kwang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United J.R. 43%, the blues 57%.
Manchester United J.R. - the blues 1:0