Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blues Manchester United J.R.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ganabathy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwang is nu in balbezit. Kwang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Soh is nu in balbezit. Soh schiet op doel. Klungelig pakt Ganase de bal. Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gek speelt de bal door. Mupa is nu in balbezit. Mupa met een sublieme pass. Wah rent richting de bal. Wah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the blues - Manchester United J.R. 1:0

34e minuut.
Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganabathy heeft problemen om de bal te vangen. Hing begaat een overtreding. Hing krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan geeft een hoge lob. Daar is Gek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwang is nu in balbezit. Kwang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 48%, Manchester United J.R. 52%.
the blues - Manchester United J.R. 1:0

53e minuut.
Hong rent richting de bal. Hong speelt de bal door. Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwang haalt uit met een fantastische trap. Choon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the blues - Manchester United J.R. 1:1

69e minuut.
Ganase trapt de bal weg van het doel. Asstha kopt de bal weg. Klungelig pakt Kang de bal. Wah is nu in balbezit. Wah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing speelt de bal door. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen. Paal! Gan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ganase geeft een hoge lob. Inworp. Chia met de inworp. Soh is nu in balbezit. Soh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Mupa met een sublieme pass. Tee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah onderschept slim de pass. Wah haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 39%, Manchester United J.R. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blues - Manchester United J.R. 1:1