Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Not a loser KS Teuta
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Jit onderschept slim de pass. Jit passt de bal zonder na te denken. Choon is nu in balbezit. Choon schiet op doel. Kanesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Au is nu in balbezit. Choon verovert de bal door een tackle van achteren. Choon passt de bal zonder na te denken. Madhavi rent richting de bal. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Darumami is nu in balbezit. Choon rent richting de bal. Met opzet legt Sim zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami met een sublieme pass. Siew rent richting de bal. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 29%, KS Teuta 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Not a loser - KS Teuta 0:0

53e minuut.
Siew met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Darumami de bal. Darumami met een sublieme pass. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit geeft een lange en hoge pass. Samivelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madhavi rent richting de bal. Madhavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - KS Teuta 1:0

80e minuut.
Choon rent richting de bal. Choon speelt de bal door. Siew is nu in balbezit. Madhavi onderschept slim de pass. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - KS Teuta 2:0

82e minuut.
Darumami probeert naar een medespeler te passen. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon is nu in balbezit. Choon schiet op doel. Teoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - KS Teuta 3:0

86e minuut.
Teng is nu in balbezit. Wee speelt de bal door. Darumami is nu in balbezit. Ling rent richting de bal. Ling draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 30%, KS Teuta 70%.
Not a loser - KS Teuta 3:0