Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United J.R. Liverpool FC 8
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Tan is nu in balbezit. Tan geeft de bal voor. Klungelig pakt Soh de bal. Soh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Chia speelt de bal door. Devan is nu in balbezit. Devan speelt de bal door. Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kang de bal. Kok is nu in balbezit. Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Yee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:1

22e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Daar is Kok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:2

24e minuut.
Chandran onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devan. Chandran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. How met een snel genomen vrije trap. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United J.R. 46%, Liverpool FC 8 54%.
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:3

61e minuut.
Devan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganabathy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Koh is nu in balbezit. Kok onderschept slim de pass. Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:4

89e minuut.
Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kok de bal. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel. Teoh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United J.R. 54%, Liverpool FC 8 46%.
Manchester United J.R. - Liverpool FC 8 0:4