Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton zhenqian
532 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Khoo geeft de bal voor. Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi met een sublieme pass. Teng rent richting de bal. Teng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Mikuni rent richting de bal. Mikuni geeft de bal voor. Sui Sen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tze Law de bal onder controle te krijgen. Tze Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ngan kopt de bal weg. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandhi. Bandhi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Neo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teng is nu in balbezit. Teng passt de bal met de wreef. Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan met een sublieme pass. Mikuni rent richting de bal. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hing passt de bal met de wreef. Hing rent richting de bal. Sui Sen begaat een overtreding. Sui Sen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kanesh rent richting de bal. Teng onderschept slim de pass. Teng probeert naar een medespeler te passen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Soh bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ngan heeft problemen om de bal te vangen. Ngan passt de bal zonder na te denken. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - zhenqian 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 68%, zhenqian 32%.
Newton - zhenqian 0:1

62e minuut.
Daar is Gwee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen probeert naar een medespeler te passen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sui Sen kopt de bal weg. Klungelig pakt Neo de bal. Teng probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Soh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - zhenqian 0:2

66e minuut.
Bala geeft de bal voor. Inworp. Tze Law zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teng rent richting de bal. Teng geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - zhenqian 0:3

67e minuut.
Hing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gwee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bala controleert de bal met de borst. Bala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tze Law zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teng speelt de bal door. Paal! Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - zhenqian 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 65%, zhenqian 35%.
Newton - zhenqian 0:4