Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zhenqian Newton
Normal Tactiek 532
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lai trapt de bal weg van het doel. Sui Sen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandhi de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Lai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Newton 1:0

12e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo probeert naar een medespeler te passen. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing onderschept slim de pass. Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zhenqian - Newton 1:1

13e minuut.
Hing rent richting de bal. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hing krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo onderschept slim de pass. Woo speelt de bal door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zhenqian - Newton 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 48%, Newton 52%.
zhenqian - Newton 2:1

72e minuut.
Woo probeert naar een medespeler te passen. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng passt de bal in één keer door. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muharam met een snelle inworp. Gwee is nu in balbezit. Gwee draait met de bal, schiet en ... Ngan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zhenqian 61%, Newton 39%.
zhenqian - Newton 2:1