Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Village KS Teuta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Klungelig pakt Au de bal. Leong is nu in balbezit. Leong passt de bal in één keer door. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia passt de bal zonder na te denken. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Village - KS Teuta 0:1

41e minuut.
Kwang probeert naar een medespeler te passen. Au is nu in balbezit. Leong onderschept slim de pass. Choon is nu in balbezit. Choon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vairavan probeert de bal met de borst te controleren. Chia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vairavan. Vairavan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Village 46%, KS Teuta 54%.
Stadion Village - KS Teuta 0:1

52e minuut.
Au verovert de bal door een tackle van achteren. Leong is nu in balbezit. Leong passt de bal zonder na te denken. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Selvam is nu in balbezit. Selvam speelt de bal door. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Teng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manimala kopt de bal weg. Klungelig pakt Teng de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pang. Teng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Au neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chia rent richting de bal. Met opzet legt Selvam zijn tegenspeler op de grond. Chia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. En bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wang. Wang krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vairavan speelt de bal door. Daar is Manimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manimala passt de bal zonder na te denken. Teng is nu in balbezit. Teng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Village 60%, KS Teuta 40%.
Stadion Village - KS Teuta 0:1