Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Not a loser the blues
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing speelt de bal door. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorthy met de inworp. Oh is nu in balbezit. Hing onderschept slim de pass. Hing geeft de bal voor. Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ganase is nu in balbezit. Daar is Gek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - the blues 1:0

38e minuut.
Mupa passt de bal met de wreef. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon probeert naar een medespeler te passen. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 45%, the blues 55%.
Not a loser - the blues 1:0

53e minuut.
Hing kopt de bal weg. Yong is nu in balbezit. Madhavi onderschept slim de pass. Choon is nu in balbezit. Choon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vijaya passt de bal met de wreef. Choon rent richting de bal. Madhavi is nu in balbezit. Choon is nu in balbezit. Choon draait met de bal, schiet en ... Choon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Madhavi speelt de bal door. Daar is Choon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon is nu in balbezit. Choon onderschept slim de pass. Choon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 30%, the blues 70%.
Not a loser - the blues 1:0