Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Not a loser Manchester United J.R.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Oh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong met de inworp. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel. Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soh is nu in balbezit. Soh haalt uit met een fantastische trap. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - Manchester United J.R. 0:1

17e minuut.
Choon rent richting de bal. Choon draait met de bal, schiet en ... Gan probeert de bal aan de voet te houden. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Choon is nu in balbezit. Choon probeert naar een medespeler te passen. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi schiet op doel. Teoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Not a loser - Manchester United J.R. 1:1

27e minuut.
Choon passt de bal met de wreef. Madhavi is nu in balbezit. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi onderschept slim de pass. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - Manchester United J.R. 2:1

36e minuut.
Lam geeft de bal voor. Inworp. Chia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 54%, Manchester United J.R. 46%.
Not a loser - Manchester United J.R. 2:1

74e minuut.
Kok kopt de bal weg. Moorthy kan de bal niet met de borst controleren. Moorthy passt de bal met de wreef. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bandhi geeft de bal voor. Chia is nu in balbezit. Chia speelt de bal door. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel. Yeoh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 49%, Manchester United J.R. 51%.
Not a loser - Manchester United J.R. 2:1