Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Village zhenqian
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Kwang geeft een hoge lob. Inworp. Pang met de inworp. Teng rent richting de bal. Teng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi passt de bal met de wreef. Chia rent richting de bal. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nandan kopt de bal weg. Sui Sen speelt de bal door. Nandan heeft problemen om de bal te vangen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
En geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ngan de bal. Hong is nu in balbezit. Hong haalt uit met een fantastische trap. Ngan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Village - zhenqian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Village 56%, zhenqian 44%.
Stadion Village - zhenqian 1:0

54e minuut.
Kwang rent richting de bal. Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Pang speelt de bal door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Teng speelt de bal door. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Teng geeft een lange en hoge pass. Daar is Ngan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Village 55%, zhenqian 45%.
Stadion Village - zhenqian 1:0