Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Not a loser zhenqian
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami onderschept slim de pass. Darumami met een sublieme pass. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Choon speelt de bal door. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi onderschept slim de pass. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - zhenqian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 53%, zhenqian 47%.
Not a loser - zhenqian 1:0

54e minuut.
Doeltrap. Ngan trapt de bal weg van het doel. Oh kopt de bal weg. Choon is nu in balbezit. Choon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Not a loser - zhenqian 2:0

64e minuut.
Baskaran geeft de bal voor. Tze Law kopt de bal weg. Teng rent richting de bal. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Choon is nu in balbezit. Choon passt de bal met de wreef. Khoo probeert naar een medespeler te passen. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Choon passt de bal in één keer door. Teng is nu in balbezit. Teng passt de bal zonder na te denken. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi schiet op doel. Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not a loser 53%, zhenqian 47%.
Not a loser - zhenqian 2:0